Om Oss

Bedriftsystemer AS

Forretningsidé.
Bedriftsystemer AS skal levere Løsninger og produkter for både det offentlige og private markedet i Skandinavia, med hovedvekt på produktområder der sikring av informasjon har høyeste prioritet.

Denne sikringen blir ivaretatt innen hovedområdet

Krypterte Lagringsmedia
Krypterte Disker og USB Minnepinner der all informasjon lagret på disse enhetene er beskyttet ved hjelp av krypterings algoritmer og implementasjoner av disse i henhold til de strengeste internasjonale sertifiseringer. Våre krypterte lagringsenheter er alle basert på Hardware Kryptering, der all håndtering av kryptering skjer på lagringsenheten via innebygde krypto prosessorer på disse.

Bedriftsystemer AS leverer kun produkter fra ledende produsenter som iStorage - Ironkey / Kingston - Kanguru Solution - Hiddn etc. Alle disse produsenten har lagt stor vekt på sikkerhet i sine produkter , både i funksjonalitet og via produksjonsprosessen. Alle produkter er sertifisert ihht. FIPS standarden


Besøksadresse: 
Lysåsvegen 15B, 2052 Jessheim, Norway


Postadresse:
Box 526, 2057 Jessheim, Norway


Telefon: +47 22 65 88 00
E-Post: firmapost@insec.no


Foretaksnr.: 917 353 255


null

Roger Valderhaug

Daglig Leder og Styreformann

Roger Valderhaug var eier og daglig leder i "gamle" Bedriftssystemer AS frem til selskapet ble solgt til Mildef AB 1/7 2016. Roger startet opp det nye Bedriftssystemer AS sammen med kollegaer fra det gamle selskapet . Roger har vært i IT Bransjen siden 70 tallet og har lang erfaring innenfor Teknisk - Salg - Administrasjon.

null

Jens Furu

Salgsansvarlig

Jens har jobbet med forhandler og sluttkunde salg siden tidlig på 90 tallet. Han var helt sentral i oppbygning av forhandler avdelingen i "gamle" Bedriftssystemer AS og er i dag ansvarlig for all kommunikasjon mot våre forhandlere. Jens er også en av fire eiere i "nye" Bedriftsystemer AS.

null

Trond Torgersen

Regnskaps Ansvarlig

Trond jobber som innleid konsulent innenfor regnskap hos oss og har ansvar for dette området. I tillegg er Trond en av 4 eiere i selskapet.

null

Tor Arne Grefsrud

Teknisk Ansvarlig

Tor Arne Grefsrud jobbet med Nettverksystemer og IT Sikkerhet  i "gamle" Bedriftssystemer. Tor Arne har lang fartstid innenfor support og løsnings design innefor datasikkerhet – Microsoftt baserte nettverksløsninger  og er i dag teknisk ansvarlig for våre sikkerhetsløsninger. Tor Arne er også en av fire eiere i "nye" Bedriftsystemer AS.